vintastic
is fantastisch!

Vintastic is een complete lijn schoonmaakmiddelen. In fles, spray of gel. Op basis van natuurlijk schoonmaakazijn. Al sinds 1947 op natuurlijke wijze gebrouwen (zo heet het echt!) in het Noordhollandse Heerhugowaard. Vintastic heeft dus een natuurlijke oorsprong en is biologisch afbreekbaar. Waardoor je niet alleen je huis, maar ook de wereld een stukje schoner achterlaat.

Poetsfanaten, vuilverjagers, hygiënehipsters, schoonmaakidealisten

Hoe je ons ook wilt noemen: wij doen duurzaam. Want met minimaal 95% hernieuwbare grondstoffen past Vintastic perfect in het circulaire denken. Ook onze verpakkingen passen daarin. Wat wil je: gemaakt van gerecycled PET materiaal. En zelf ook weer recyclebaar. Zo maak je niet alleen perfect schoon, maar laat je ook geen troep achter.

Wij zijn trouwens Burg Group. Een familiebedrijf. Al sinds 1947 brouwers van natuurazijn. En vanaf 1979 ook van schoonmaakazijn. Op basis van natuurlijke grondstoffen. Dus puur natuur. En biologisch afbreekbaar. Past perfect bij ons duurzaam denken. Noem je dat wereldverbeteraars? Mwah, we doen het gewoon. Duurzaam.

Burg Group